Защо са полезни пробиотиците и как да ги консумираме разискваха проф. Жечко Димитров и д-р Ирина Готова от Изследователския център на „Ел Би Булгарикум“ в ефира на БНТ.
прочети ощеБързи тарталети в няколко лесни стъпки, за много сладки емоции!
прочети ощеНашето овче сирене е произведено по автентична рецепта, съчетаваща висококачествено мляко и опит, трупан с поколения.
прочети ощеМлякото е традиционна част от деня на много българи. Все повече стават и хората, които обръщат внимание на здравословните качества на млечните продукти и се информират за техния състав и начин на приготвяне. Това е и причината през последните месеци да се увеличава броят на клиентите, които избират млякото на „Ел Би Булгарикум“ пред голямото разнообразие на щандовете в магазина.
прочети ощеДобре дошли в официалния електронен магазин на Ел Би Булгарикум.
прочети още